Nieuw binnen de Scorpion Streetfighter range: De Covert FX

184
scorpion

Binnen de Streetfighter range van Scorpion is er nu de Covert FX. Naast de hedendaagse stoere look, is deze helm ook nog eens extreem licht. Dit komt door het gebruik van Ultra TCT Carbon voor de buitenschaal. Daarnaast komt de helm in drie buitenmaten voor de helmschaal. Dit zorgt ervoor dat de helm niet alleen prettiger zit, maar ook dat de grotere en kleinere maten een formaat hebben dat beter aansluit bij het postuur van de rijder. Uiteraard voldoet ook deze Scorpion helm aan de nieuwste ECE 22-06 veiligheidsstandaard.

De Scorpion Covert FX voldoet eveneens aan de scherpe Scorpion kwaliteitseisen. Vijf jaar garantie is dus standaard! Eveneens standaard is, naast het heldere vizier, ook een Dark Smoke vizier. Op deze manier kan de Streetfighter look volledig compleet gemaakt worden.Ondanks het stoere uiterlijk biedt de Covert FX ook nog ruim voldoende comfort. Kwikfit™ zorgt ervoor dat ook brildragers de helm kunnen gebruiken. De uitsparingen in de helmbekleding zijn namelijk geschikt voor bijna ieder type montuur. Kwikwick II & III™ zorgt daarnaast voor voldoende isolatie, waardoor de Covert FX in de winter warm blijft en in de zomer juist koel. Daarnaast is de bekleding ook nog eens anti-microbiologisch, waardoor deze lang fris blijft. Uiteraard is de bekleding wel eenvoudig te verwijderen en zo nodig uitwasbaar.

Voor de warmere dagen biedt de Covert FX daarnaast voldoende ventilatie mogelijkheden. De flinke openingen op de kin vallen als eerste op en zijn door middel van een schuif eenvoudig te openen of te sluiten. Boven op de Covert FX is eveneens ventilatie voorzien. Door de spoiler aan de achterzijde stroomt lucht vervolgens weer naar buiten, waardoor voldoende ventilatie in de helm ontstaat. Zoals u van Scorpion gewend bent is de Covert FX Pinlock voorbereid.

  • Maatvoering: XS tot en met XXL (in drie verschillende buitenmaten)
  • Prijs: vanaf €269,90 (Graphics vanaf €299,90)
  • Kleuren Solid: White, Black, Noir Perle Mat en Cement Grey
  • Kleuren Gallus: Noir mat/Blanc en Blanc/Noir
  • Garantie: 5 jaar

Over Scorpion
Scorpion EXO™ biedt zeer complete collecties helmen binnen de segmenten Racing, Full Face, Flip Back, Modular, Open Face, Adventure en Off-Road. Door samenwerking met de beste rijders ter wereld van de MotoGP tot Enduro, weet Scorpion EXO™ wat de motorrijder zoekt in een helm. Dit blijkt wel uit de nieuw geopende tweede fabriek in Vietnam. Productie en in-house ontwikkeling van de motorhelmen zorgt voor de perfecte combinatie tussen veiligheid en kwaliteit. Zeer exclusieve en creatieve helm designs, ontworpen door topontwerpers vanuit de gehele wereld, maken dat Scorpion EXO™ een winnende combinatie te pakken heeft.

Scorpion EXO™ is beschikbaar via een uitgebreid dealernetwerk.

Over Trophy
Trophy BV is al sinds 2006 een vertrouwd gezicht. Door de jaren heen hebben we met ons team een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd in de Benelux en Duitsland. Dit is mede te danken aan ons vakkundige personeel en servicegerichte instelling. Hierdoor garanderen wij een optimale samenwerking met u als dealer. Ons merkenportfolio van Scorpion helmen, Bering motorkleding, Segura motorkleding en Bagster zadels sluit dan ook naadloos aan bij onze ambitie in het bieden van kwaliteit, innovatie en design.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.