Nieuw design Molenaar Honda NSF100 in 2019

133
molenaar
Molenaar NSF100 Honda 2019 editie

Na 10 jaar heeft de Honda NSF van de Molenaar NSF100 Cup een nieuwe look gekregen. Het bekende zwart-wit heeft plaats gemaakt voor een design dat helemaal van deze tijd is. In 2019 zullen alle Cup machines met dit nieuwe design op het circuit verschijnen.

Een bekend beeld: het hele veld van coureurs en Honda NSF100’s in het zwart-wit. Na 10 jaar was het tijd voor een nieuw design: de machines zullen komend jaar een stuk kleurrijker zijn, waarbij het NSF-logo in het rood-wit-blauw eruit springt.

De inschrijving voor het seizoen 2019 is deze week nog geopend:  kids tussen de 10 en 14 die helemaal gek van motorwegracen zijn kunnen zich inschrijven en wellicht volgend jaar op de Honda NSF met nieuw design plaatsnemen.

Alle jongens en meisjes met enige ervaring op 2 of 4 wielen kunnen zich aanmelden voor de selectie. Het seizoen bestaat uit ongeveer 8 wedstrijddagen die worden verreden op de TT Junior Track in Assen en diverse andere (kart)banen door het land. Voorafgaand aan het seizoen worden er ook diverse trainingen georganiseerd. De motoren worden iedere wedstrijd naar de circuits getransporteerd en voor aanvang van de eerste training wordt er geloot wie op welke motor rijdt. De winnaar is aan het eind van het seizoen Nederlands kampioen en voor eerstejaars is er een eigen ‘Rookie’ klassement. De wedstrijden worden gefaciliteerd door de KNMV en zijn onderdeel van het NK Junior Moto Racing.

Inschrijven voor de selecties kan tot 30 september door het inschrijfformulier op de website in te vullen: www.nsf100championship.nl