Jesko Raffin zal komend weekend op het Misano World Circuit Marco Simoncelli niet aan de start verschijnen. De NTS RW Racing coureur, die afgelopen Grand Prix weekend zijn comeback maakte, is nog onvoldoende hersteld aan op een verantwoorde wijze aan de start te verschijnen.

NTS RW Racing GP heeft in samenspraak met het management van Jesko Raffin besloten de Zwitser komend weekend niet aan de start te brengen Gran Premio TISSOT dell’Emilia Romagna e della Riviera di Rimini.

Ondanks dat de Zwitser, drie Grand Prix weekenden langs de kant stond vanwege duizeligheid en extreme vermoeidheid, afgelopen weekend zijn comeback maakte bleek dezelfde blessure hem nog dusdanig parten te spelen waardoor hij niet in staat was de race op zondag uit te rijden.

NTS RW Racing GP teammanager Jarno Janssen: “Afgelopen weekend, eveneens op Misano, hebben we gezien dat Jesko nog onvoldoende is hersteld. Het is met pijn in het hart dat we hebben besloten dat hij voorlopig even niet start, want Jesko wil heel graag en wij ook, maar het is gewoon niet verstandig. Juist in deze periode, met de komende acht races in tien weken tijd, is het herstellend vermogen van groot belang en dat is er op het moment niet voldoende. Jesko zal pas terugkeren als hij 100 procent fit is. Wanneer dat is, is niet aan te geven, maar we hopen zo snel mogelijk.”

Het enige Nederlandse Grand Prix Team hoopt op zeer korte termijn een vervanger te kunnen presenteren voor de race komend weekend op het Misano World Circuit Marco Simoncelli.

 

Handige links Gran Premio TISSOT dell’Emilia Romagna e della Riviera di Rimini 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App