NTS RW Racing GP, het enige Nederlandse Grand Prix Team, organiseert dinsdag 21 mei aanstaande de NTS RW Racing GP Fandag. Een speciale dag vol actie voor sponsors, relaties, fans en de media. Plaats van handeling is het TT Circuit Assen.

Dinsdag 21 mei aanstaande opent NTS RW Racing GP haar deuren voor haar relaties, sponsors, media en fans. Tijdens een special Fandag op het TT Circuit Assen zal het volledige team aanwezig zijn inclusief de coureurs Steven Odendaal en Bo Bendsneyder.

Diverse activiteiten
Gedurende de dag staan er diverse activiteiten op het programma. Zo kunnen de aanwezigen een kijkje nemen in de NTS RW Racing GP pitbox, zullen Bendsneyder en Odendaal een aantal trainingsessies rijden, is er een racesimulator aanwezig, staan er een aantal Meet and Greets met de twee coureurs op het programma en bestaat er de mogelijkheid om tijdens een rondleiding een kijkje nemen achter de schermen te nemen van het TT Circuit Assen.

Triumph duozitters
Als klap op de vuurpijl krijgen een aantal fans de mogelijkheid om bij Bendsneyder en Odendaal plaats te nemen achterop een speciale Triumph duozitter en enkele ronden met de twee Grand Prix coureurs mee te rijden over het TT Circuit Assen. Hoe men hiervoor in aanmerking kan komen zal binnenkort bekend gemaakt worden via een speciale actie op de website www.racesport.nl.

Noteer 21 mei 2019 alvast in je agenda!!!