Dinsdag 21 mei aanstaande organiseert NTS RW Racing GP haar eerste Fandag op het TT Circuit Assen. Bo Bendsneyder en Steven Odendaal hebben tijdens deze dag beiden een speciale Triumph duoseater tot hun beschikking. Het tweetal nodigt jullie uit om een aantal ronden mee te rijden over het TT Circuit Assen. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?

Dinsdag 21 mei aanstaande opent NTS RW Racing GP haar deuren voor haar relaties, sponsors, media en fans. Tijdens een special Fandag op het TT Circuit Assen zal het volledige team aanwezig zijn inclusief de coureurs Steven Odendaal en Bo Bendsneyder.

Diverse activiteiten
Gedurende de dag staan er diverse activiteiten op het programma. Zo kunnen de aanwezigen een kijkje nemen in de NTS RW Racing GP pitbox, zullen Bendsneyder en Odendaal een aantal trainingsessies rijden, is er een racesimulator aanwezig, staan er een aantal Meet and Greets met de twee coureurs op het programma en bestaat er de mogelijkheid om tijdens een rondleiding een kijkje nemen achter de schermen te nemen van het TT Circuit Assen.

Een rondje TT achterop bij Bendsneyder of Odendaal
Als klap op de vuurpijl krijgen een aantal fans de mogelijkheid om bij Bendsneyder en Odendaal plaats te nemen achterop een speciale Triumph duoseater en enkele ronden met de twee Grand Prix coureurs mee te rijden over het TT Circuit Assen.

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?
Zoals jullie ongetwijfeld weten is Fieten Olie één van de belangrijke partners van het enige Nederlandse Grand Prix Team. Tank met uw auto, motor, bromfiets tussen vrijdag 17 mei en dinsdag 21 mei (12:00 uur) voor minimaal € 20,00 bij het nabij het TT Circuit Assen gelegen Fieten Olie tankstation langs de A28 in Beilen (afslag 30 – Ossebroeken 8, 9411 VR Beilen). Let op: openingstijden shop dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur

Vervolgens kunt u met de verkregen tankbon in de shop een tweetal inschrijfformulieren afhalen voor de NTS RW Racing GP duoseater expierence. Vul uw naam in op één van de twee formulieren en maak iemand anders blij met de tweede bon.

De ingevulde bonnen kunnen dinsdag 21 mei bij aankomst op de NTS RW Racing GP Fandag tot 13:00 uur ingeleverd worden bij de speciale ingerichte Triumph duoseater pitbox.

Uit alle ingeleverde bonnen zullen Bendsneyder en Odendaal vervolgens om 13:30 uur +/- 10 namen trekken (aantal afhankelijk van de beschikbare tijd en de omstandigheden) die vervolgens deze unieke ervaring mee gaan maken.

Voorwaarden voor deelname:

  • Deelname is geheel op eigen risico, er dient vooraf een afstandsverklaring ingevuld te worden
  • Deelnemers dienen zelf een helm, handschoenen en motorpak mee te nemen
  • Minimale leeftijd is 16 jaar
  • Maximaal gewicht van 100 kg

Kom dinsdag 21 mei aanstaande naar de NTS RW Racing GP Fandag, een dag vol actie en vertier op het TT Circuit Assen. De toegang is gratis.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App