Sergio Garcia heeft woensdag in Jerez de snelste rondetijd op de klok weten te zetten. De jonge Spaanse Moto3 coureur was tijdens de eerste dag van de Official Moto3 & Moto2 Test het snelst voor John McPhee en Ai Ogura.

Sergio Garcia pakte woensdag in Jerez de de draad weer op waar hij in 2019 was opgehouden. De winnaar van de GP van Valencia voerde na afloop van de eerste dag tijdlijst aan. Petronas Sprinta Racing coureur John McPhee zat de jonge Spanjaard op de hielen en wist op slechts 0,060 seconde de tweede tijd te noteren terwijl de Japanner Ai Ogura (Honda Team Asia) eveneens indruk maakte en woensdag de top drie completeerde.

2019 Jerez-winnaar Niccolo Antonelli werd vierde voor Gabriel Rodrigo (Kömmerling Gresini Moto3), Tatsuki Suzuki (SIC58 Squadra Corse) en Jaume Masia (Leopard Racing).

Na zeven Honda’s was Albert Arenas (Aspar Team) met de achtste rondetijd de best geklasseerde KTM coureur terwijl Filip Salac (Rivacold Snipers Team) en Romano Fenati (Sterilgarda Max Racing Team) tijdens deze eerste dag de top tien completeerden.

 

Official Moto3 & Moto2 Test Jerez:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de Racesport.nl App