Jack Miller zal ook in 2019 deel uit blijven maken van het Alma Pramac Racing Team. Dit nieuws heeft het Ducati satellietteam zondagochtend tijdens de Gran Premi Monster Energy de Catalunya middels een officieel persbericht bekend gemaakt.

Niemand twijfelde er nog aan, maar sinds zondagochtend is het officieel: Jack Miller blijft zijn huidige team trouw en zal ook in 2019 in de kleuren van Alma Pramac Racing uitkomen in de koningsklasse.

Miller verlengde zijn overeenkomst met één seizoen en tekende zijn contract opnieuw rechtstreeks met de Ducati fabriek die hem dus vervolgens onderbrengt bij Alma Pramac Racing. De Australiër zal komend seizoen de beschikking krijgen over de nieuwste 2019 versie van de Ducati Desmosedici GP.

Francesco Bagnaia zal in 2019 de nieuwe teamgenoot worden van Miller binnen Alma Pramac Racing, de momenteel nog in de Moto2 klasse uitkomende Italiaan zal de plaats innemen van zijn landgenoot Danilo Petrucci die komend seizoen de overstapt maakt naar het Ducati Team en daar de plaats in gaat nemen van de vertrekkende Jorge Lorenzo.

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag