Ai Ogura was vrijdag op de laatste dag van de driedaagse test op het Circuito de Jerez-Ángel Nieto het snelst en reed een nieuw ronderecord. Achter de Japanner eindigden John McPhee en Gabriel Rodrigo in de top tien.

Vrijdag was de derde en laatste dag van de officiële Moto3 en Moto2 test op het Circuito de Jerez-Ángel Nieto. Het was de Japanse Honda Team Asia coureur Ai Ogura die met een 1’44.670 het ronderecord verbrak en daarmee deze test als snelste afsloot. Petronas Sprinta Racing coureur John McPhee klokte de tweede tijd met de Argentijnse Team Kömmerling Gresini coureur Gabriel Rodrigo daarachter.

Sic58 Squadra Corse coureur Tatsuki Suzuki sloot deze driedaagse test af met een vierde tijd voor Sergio García en Raúl Fernández, verder eindigden Albert Arenas, Yuki Kunii, Filip Salac en Deniz Öncü in de top tien.

Volgende week, van 28 februari tot en met 1 maart, zullen de Moto3 en Moto2 klassen nog testen op het Losail International Circuit in Qatar voordat een week later de eerste Grand Prix van het seizoen op hetzelfde circuit verreden zal worden.

 

Official Moto3 & Moto2 Test Jerez:

Tijdschema en volledige uitslagen
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de Racesport.nl App