Online-teampresentatie van Ten Kate Racing Yamaha

2942
ten-kate-racing-yamaha

Het seizoen 2021 staat op punt van beginnen voor Ten Kate Racing Yamaha. Na geslaagde tests in Spanje en op het thuiscircuit in Assen is het team uit Nieuwleusen er klaar voor om met Dominique Aegerter en Galang Hendra Pratama de strijd aan te gaan tijdens de World Supersport seizoensopener op Motorland Aragon, die van 21 t/m 23 mei zal plaatsvinden.

Voordat het seizoen gaat beginnen zal Ten Kate Racing Yamaha zich nog officieel presenteren aan de fans. Door de huidige coronasituatie is niet mogelijk om dit met publiek te doen. Daarom is ervoor gekozen om een online-teampresentatie video te maken.

De video zal woensdag 12 mei om 10:00 uur live te bekijken zijn op het YouTube kanaal van Ten Kate Racing Products. De video zal ook gedeeld worden op de social media kanalen van Ten Kate Racing. Na afloop is de video ook terug te bekijken op YouTube en social media.

Onderstaand de YouTube link waar de Ten Kate Racing Yamaha 2021 teampresentatie woensdag 12 mei om 10:00 uur te bekijken is.


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter