Cal Crutchlow heeft onlangs voor de tweede keer een operatie ondergaan. Na een polsoperatie (gebroken schippersbotje) ging de LCR Honda Team coureur dit keer onder het mes vanwege een in de motorsport veel voorkomende blessure, het compartiment syndroom (opgepompte onderarmen).

Cal Crutchlow heeft zijn fans verblijdt met een aantal bloederige foto’s via zijn social media kanalen. Nadat de Brit eerder dit seizoen geopereerd werd vanwege een gebroken schippersbotje onderging de LCR Honda Team coureur onlangs een tweede operatie aan zijn rechteronderarm, dit vanwege het feit dat hij de afgelopen Grand Prix weekenden de nodige hinder ondervond van ‘opgepompte onderarmen’.

Crutchlow heeft de beelden van de recente operatie gedeeld met zijn fans via een aantal ‘bloederige’ foto’s op zijn instagram pagina. Voor het openen van de foto’s krijgen de fans vooraf echter wel een waarschuwing en mededeling dat de betreffende foto ‘grafische of gewelddadige’ inhoud bevat. Gewelddadig zijn ze in ieder geval niet, maar of het verstandig is om ze vlak voor het nuttigen van de lunch te openen…………..

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A week in pictures … See how it goes this weekend shall we @lcr.team !!! 🥴🥩🤦🏻‍♂️🤢

Een bericht gedeeld door Cal Crutchlow (@calcrutchlow) op

De operatie heeft geen invloed op de deelname van Crutchlow aan de komend weekend te verrijden Grand Prix op het Misano World Circuit Marco Simoncelli.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App