Cal Crutchlow heeft opnieuw te kampen met lichamelijk ongemak. De LCR Honda Castrol leek op tijd hersteld van zijn onderarm blessure om komend weekend deel te kunnen nemen aan de Gran Premi Monster Energy de Catalunya, maar de Brit liep woensdag bij aankomst op Circuit de Barcelona-Catalunya een vervelende nieuwe blessure op.

Cal Crutclow arriveerde woensdag vol goede moed op Circuit de Barcelona-Catalunya. De onderarm blessure die hem tijdens de Grand Prix weekenden op het Misano World Circuit Marco Simoncelli leek dusdanig genezen dat niets deelname aan komend weekend te verrijden Gran Premi Monster Energy de Catalunya nog in de weg stond.

Helaas verliep de aankomst van Crutchlow op Circuit de Barcelona-Catalunya woensdag allesbehalve naar wens. Zoals gebruikelijk dit seizoen meldt een ieder zich bij aankomst op het circuit verplicht in de PCR Testing Booth, dit als gevolg van de strenge corona maatregelen die er gelden. Zo ook Crutchlow, maar bij het verlaten van deze ruimte ging het mis. De LCR Honda Castrol coureur gleed uit waarbij hij de banden van zijn linker enkel heeft gescheurd zoals aan het begin van de avond werd bevestigd door Dr. Max Ibañez, lid van het team van Dr. Mir.

 

Ondanks deze tegenslag zullen Cal en het medisch team hun best doen om komende vrijdag van start te kunnen gaan tijdens de eerste vrije training van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya.

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App