De afgelopen tijd hebben we een groot aantal nieuwe Racesport.nl supporters mogen verwelkomen, geweldig. Van een aantal van jullie hebben we echter nog geen mailadres mogen ontvangen. Stuur ons je mailadres zodat ook jullie de speciale nieuwsbrief ontvangen en binnenkort kunnen genieten van een aantal leuke acties.

Racesport.nl supporters
Als dank voor jullie bijdrage versturen we een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief. Inmiddels hebben we eerder deze week de eerste nieuwsbrief verstuurd, een nieuwsbrief waarin we als dank voor jullie bijdrage o.a. een aantal leuke nieuwtjes en acties hebben aangekondigd in samenwerking met enkele van onze Racesport.nl partners.

Van een aantal Racesport.nl supporters, maar liefst 158, hebben we echter nog geen mailadres ontvangen.

Voor degene die zich onlangs als Racesport.nl supporter hebben aangemeld, een vrijwillige bijdrage hebben overgemaakt en de Racesport.nl supporters nieuwsbrief niet hebben ontvangen, stuur ons een mail met daarin een kopie van je betalingsbewijs en het mailadres waarop je de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Dit kan naar office@racesport.nl(VERGEET niet een kopie van het betalingsbewijs of de datum van afschrijving te vermelden in de mail. Dit scheelt ons heel veel werk en zoeken)

Zodra we jullie gegevens ontvangen hebben zullen we jullie alsnog de reeds verzonden Racesport.nl supporters nieuwsbrief doen toekomen.

Nogmaals bedankt voor jullie support, maar stuur ons je mailadres zodat we als Racesport.nl ook iets terug kunnen doen voor jullie bijdrage.

Nog geen Racesport.nl supporter, onderstaand alle informatie. 

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App