Oranje boven in Estoril: Jeffrey Buis is wereldkampioen

238
jeffrey-buis
Jeffrey Buis (r) en Michael van der Mark | foto© Randy van Maasdijk

Jeffrey Buis is zaterdagmiddag in Estoril wereldkampioen geworden in de FIM World Supersport 300 klasse. De 18-jarige coureur uit het Overijsselse Steenwijkerwold had voldoende aan een zesde plaats in de voorlaatste race van het seizoen om de titel veilig te stellen.

Onderstaand een fotoverslag van deze bijzondere dag voor de Nederlandse motorsport op het Portugese circuit. Randy van Maasdijk en Greame Brown zorgden voor deze sfeerreportage.

Handige links Pirelli Estoril Round 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App