Een eerste voorlopige 2020 WorldSBK kalender is er nog steeds niet, maar wel is inmiddels duidelijk en bekend gemaakt dat na Circuit de Barcelona – Catalunya de Motorsport-Arena Oschersleben komend seizoen het tweede nieuwe circuit zal zijn op de kalender.

Met een rijke World Superbike geschiedenis staat er in 2020 weer Duitse WorldSBK ronde op de kalender. Nadat het kampioenschap in 2017 voor het laatst actief was op de Euro Speedway Lausitz zal er in 2020 voor het eerste sinds het seizoen 2004 weer gereden worden in Oschersleben.

De Motorsport-Arena Oschersleben is van 31 juli tot 2 augustus 2020 gastheer van het kampioenschap. Het circuit in Oschersleben maakte eerder van 2000 tot 2004 al deel uit van de WorldSBK kalender en zal in 2020 opnieuw één van het 13 ronden tellende wereldkampioenschap zijn.

Tickets
Binnenkort zal de voorverkoop van start gaan en zullen er tickets verkrijgbaar zijn voor € 29,–. Voor slechts € 48,– kunnen bezoekers alle drie de dagen genieten van de actie. Bovendien geeft een combiticket van € 69,– ook toegang tot een groot aantal andere evenementen in Oschersleben.

 

Handige links Motul Qatar Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App