Afgelopen zaterdag werden op het TT Circuit Assen de OW Cup finale races verreden en werd het 2018 seizoen ’s avonds afgesloten met een kampioenshuldiging in het paddock restaurant. Tijdens de avond werd er teruggeblikt op het seizoen, de kampioenen gehuldigd en al vooruitgeblikt op het komende seizoen, een seizoen dat al in januari 2019 van start gaat met de OW Cup Cartagena Warm Up Trackday.

Het OW Cup-raceseizoen begint traditioneel vroeg in het voorjaar op Assen, en coureurs die zich willen voorbereiden op het seizoen reizen veelal af naar in het zuiden van Europa gelegen circuits voor het maken van de eerste kilometers.

Mede vanwege deze vroege start van het wegraceseizoen zal de OW Cup Cartagena Warm Up Trackday op het in het zuiden van Spanje gelegen Circuito Cartagena al vroeg in het jaar verreden worden, namelijk van 18 t/m 20 januari (vrijdag tot en met zondag).

De organisatie zal tijdens de OW Cup Cartagena Warm Up Trackday samenwerken met D.A.R. E. Docshop Racing die het circuit van Cartagena zeer goed kennen van hun eigen circuitdagen. Het Circuito Cartagena behoort tot de meest veeleisende en plezierige circuits van Spanje.

Deelname
De prijs is € 350 voor 6 sessies per dag inclusief tijdwaarneming, een sprintrace en als alternatief een Fun Endurance race voor beginners. Pitbox-accommodatie, instructie van OW Cup winnaars en motortransport kunnen apart geboekt worden. Natuurlijk zijn ook ONK-coureurs en sportieve motorrijders zonder licentie van harte welkom.

Info en boekingen volgen binnenkort op www.docshop-racing.com

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App