OW Cup TV: Hennie Lentink over de start van het OW Cup-seizoen

542
hennie-lentink
OW Cup organisator Hennie Lentink | foto© Jennie de Boer

Ook de OW Cup competitie kon dit jaar nog niet van start gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Inmiddels wordt er wel weer gereden, onlangs werden namelijk de eerste trainingen georganiseerd op het TT Circuit Assen.

Net als vele andere wegrace competities ondervindt ook de Nederlandse OW Cup de nodige hinder van de uitbraak van het coronavirus. Wedstrijden moeten worden uitgesteld, er kon lange tijd nog niet gereden worden en de opgemaakte protocollen moesten regelmatig aangepast worden.

Onlangs werden er echter wel de eerste stappen gezet, in samenspraak met het TT Circuit Assen kon er sinds lange tijd weer getraind worden. Een groot aantal coureurs nam van de gelegenheid gebruik.

OW Cup TV was erbij en sprak met organisator Hennie Lentink over de afgelopen periode, de trainingsdagen en een eventuele herstart van het seizoen.

OW Cup TV is dit jaar nieuw, om niets van al het nieuws, interviews en videobeelden van de races etc. te missen, abonneer je dan snel via bovenstaande YouTube video.Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App