Ook de OW Cup competitie kon dit jaar nog niet van start gaan vanwege de uitbraak van het coronavirus. Inmiddels wordt er wel weer gereden, onlangs werden namelijk de eerste trainingen georganiseerd op het TT Circuit Assen.

Net als vele andere wegrace competities ondervindt ook de Nederlandse OW Cup de nodige hinder van de uitbraak van het coronavirus. Wedstrijden moeten worden uitgesteld, er kon lange tijd nog niet gereden worden en de opgemaakte protocollen moesten regelmatig aangepast worden.

Onlangs werden er echter wel de eerste stappen gezet, in samenspraak met het TT Circuit Assen kon er sinds lange tijd weer getraind worden. Een groot aantal coureurs nam van de gelegenheid gebruik.

OW Cup TV was erbij en sprak met organisator Hennie Lentink over de afgelopen periode, de trainingsdagen en een eventuele herstart van het seizoen.

OW Cup TV is dit jaar nieuw, om niets van al het nieuws, interviews en videobeelden van de races etc. te missen, abonneer je dan snel via bovenstaande YouTube video.


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App