Lesley ten Tusscher en het Erison Racing Team zullen komend seizoen actief zijn in de NK SuperCup 600 klasse van de OW Cup. De regerend Dutch Supersport en BeNeCup Supersport kampioen gaat van start met maar één doel; het binnenhalen van de titel.

Na het meest succesvolle seizoen in zijn carrière was het de afgelopen maanden, mede als gevolg vanwege gezondheidsproblemen, lang rustig rondom de toekomstplannen van Lesley ten Tusscher.

Na een moeilijke periode voor de Twentse wegracecoureur met diverse vervelende onderzoeken en allerlei ziektebeelden lijkt het nu gelukkig allemaal mee te vallen. De artsen hebben een vastgesteld dat Ten Tusscher een lactose intolerantie/allergie heeft, iets dat na het bekend worden goed te behandelen is.

De regerend Dutch Supersport en BeNeCup Supersport kampioen had na afloop van het seizoen zijn zinnen voor 2017 gezet op een start in de Superstock 600 klasse van het Superbike IDM. Door deze tegenslag hebben Ten Tusscher en het Erison Racing Team echter besloten af te zien van een start in het Duitse wegrace kampioenschap en in 2017 van start te gaan in de NK SuperCup 600 klasse van de OW Cup. Het team blijft trouw aan het merk Suzuki en ook in 2017 zal de motorfiets worden geprepareerd door Hoegee Suzuki. Ten Tusscher gaat van start met maar één doel; het binnenhalen van de titel.

Het nieuwe seizoen zal voor Erison Racing officieel op 15 maart beginnen met een eerste test op het Autódromo Internacional do Algarve in Portugal. Hier zal het nodige test werk worden verricht om goed voorbereid aan het wedstrijdseizoen te kunnen beginnen dat op zaterdag 15 april van start gaat op het TT Circuit Assen.