Ondanks dat er momenteel niet gereden wordt op het circuit is CRT Holland druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2018. Onderstaand de actuele informatie omtrent de kalender, de circuits, het geluid, de Kick Off Party en de OW Cup voorjaarstraining.

Voor het OW Cup seizoen 2018 gaan de OW Cupraces verreden worden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. In Nederland op het welbekende TT Circuit Assen, in Duitsland op Motopark Oschersleben, in Frankrijk op het uitdagende circuit van Dijon et Prenois, in België op het circuit Zolder terwijl medeorganisator Bike Promotion nog in overleg is met het Hockenheim circuit in Duitsland. Klik hier voor de volledige 2018 kalender: OW Cupkalender 2018

TT Circuit Assen
Zoals eerder al bekend gemaakt door CRT Holland wordt er in 2018 op het TT Circuit Assen gereden op zowel type 2 als op type 3 dagen. Op type 2 dagen rijdt men de races alleen op zaterdag en op type 3 dagen op zowel vrijdag als zaterdag, dit omdat het noodzakelijk is om de geluiddruk te verminderen.

Geluid
De Technische Commissie gaat komend seizoen tijdens de OW Cupraces alle motoren bij de technische controle statisch meten, na de kwalificaties en races volgt er opnieuw een statische meting. Tijdens de OW Cup Kick Off Party op zaterdag 13 januari 2018 zal het item geluid verder besproken worden.

Inschrijven
Voor de OW Cupraces in Assen kan er digitaal ingeschreven worden, voor de OW Cupraces in het buitenland is dit nog niet mogelijk, zodra dit mogelijk is zal CRT Holland dit laten weten.

OW Cup Kick Off Party 2018
Op zaterdag 13 januari 2018 houdt CRT Holland haar OW Cup Kick Off Party 2018 in het mediacentrum van het TT Circuit Assen. Vanaf 10.00 uur is de inloop, om 10.30 uur begint het formele gedeelte waar diverse zaken voor het komende seizoen besproken zullen worden. Tussen 12:30 en 13:00 uur wordt het programma voortgezet in de Legend Club met een lunchbuffet waarna CRT Holland om uiterlijk 15.00 uur de dag af zal vlaggen. De Kick Off Party is kosteloos toegankelijk voor OW Cup licentiehouders 2018 plus één introducé.

Aanmelden is vanwege het lunchbuffet wel noodzakelijk, dit kan tot uiterlijk vrijdag 05 januari 2018 via het mailadres info@owcup.nl

Mocht je als licentiehouder met meer dan 2 personen aanwezig willen zijn en deelnemen aan het lunchbuffet geldt een bedrag van € 25,00 per persoon. Laat dit vooraf bij aanmelding weten.

OW Cup Voorjaarstraining
Op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 februari 2018 organiseert CRT Holland in samenwerking met Docshop Racing de OW Cup voorjaarstraining op het circuit van Cartagena in Spanje.

Wil je inschrijven voor drie dagen rijden, wil je instructietraining, wil je een hotel, wil je een diner, wil je lunch op het circuit . . . wil je . . . wil je nog meer? Kijk op de OW Cupsite onder de button – INSCHRIJVEN – en zie wat je allemaal kunt . . .

Meer info: www.owcup.nl

 

Lees ook:  Word Racesport.nl supporter en maak kans op fantastische prijzen