Pecco Bagnaia betrokken bij verkeersincident onder invloed van alcohol

10659
Pecco Bagnaia | © Ducati Corse

Pecco Bagnaia is dinsdagochtend betrokken geweest bij een verkeersincident op Ibiza. De Italiaan onderging vervolgens een blaastest waarbij hij met 0,87 promille nog teveel alcohol in zijn bloed bleek te hebben.

Het lokale Periódico de Ibiza weet te melden dat Pecco Bagnaia dinsdagochtend om 05:00 uur betrokken is geraakt bij een verkeersincident op het Spaanse eiland. Het zou gaan om een eenzijdig incident waarbij de Italiaan de bestuurder was.

De burgerwacht en de lokale politie uit het dorpje San Josep kwamen ter plaatse waar Bagnaia vervolgens een blaastest moest ondergaan. De Ducati coureur bleek met 0,87 promille (nog) teveel alcohol in zijn bloed te hebben. Hoe het incident verder afgehandeld is, is niet bekend.

De vorige keer dat er een MotoGP coureur betrokken was bij een verkeersincident met daarbij alcohol in het spel, was Héctor Barberá in 2018.

Onlangs raakte Moto2 coureur Aron Canet ook betrokken bij een verkeersincident waarbij hij een gebroken neus opliep en zelfs de race op het TT Circuit Assen aan zich voorbij moest laten gaan.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter