Pepijn Bijsterbosch wordt ambassadeur van Motorsportschool Holland

527
motorsportschool-holland
De Motorsportschool Holland crew (vlnr) Werner Damen, Pepijn Bijsterbosch, Ben Stuyck en Hans van de Ven | foto© Ad van de Graaf

Vrijdag werd er op de MOTORbeurs in Utrecht een flesje champagne open getrokken. Of was het toch gewoon Cola Zero? Op de stand van Motorsportschool Zolder treffen we immers alleen getrainde atleten. De één wat jonger dan de ander, maar allemaal (nog) even fanatiek. De reden van die champagne is het mooie nieuws dat BMW-coureur Pepijn Bijsterbosch de nieuwe ambassadeur is geworden voor Motorsportschool Holland.

Hans Van de Ven, die 22 jaar geleden de Motorsportschool Zolder uit de grond stampte, geeft wat meer uitleg:

Hans van de Ven: “We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland. Maar de laatste twee jaar hebben we niet echt een Nederlandse smoel meer in de Motorsportschool. Manouk van Ooijen en Allard Kerkhoven waren de laatste jaren wel actief in Zolder, maar hebben door hun eigen professionele werkzaamheden niet genoeg tijd om hun engagement uit te breiden. En zo zijn we bij Pepijn Bijsterbosch terecht gekomen. Eigenlijk een hele logische keuze, want Pepijn rijdt al vier jaar in ons BMW team dat geleid wordt door Werner Daemen.“

Werner Daemen is verantwoordelijk voor het alpha Racing-Van Zon-BMW Team en binnen de Motorsportschool:

Werner Damen: “Ik heb Pepijn leren kennen als een heel gedreven en vriendelijke gast. Hij ligt heel goed in de groep en is een gewaardeerde rijder binnen ons team. Bovendien is hij omringd door een hele leuke familie. Door zijn werk als fitness-instructeur is Pepijn het gewend om makkelijk met mensen om te gaan en ik ben ervan overtuigd dat hij de geknipte man is om Motorsportschool Holland verder uit te bouwen. Ik denk dat Pepijn op termijn de mogelijkheden heeft om Motorsportschool Holland in franchising uit te bouwen en er zijn eigen ding mee te doen. Wij gaan hem daar zoveel mogelijk bij ondersteunen. Ik kijk er echt naar uit om met Pepijn samen te werken. Met Ben Stuyck, voormalig Superbike kampioen van België, hebben we ook een nieuwe jonge kerel die Motorsportschool Zolder in België gaat runnen.”

Hans van de Ven vult aan: “Twee jonge leeuwen samen in het Motorsportschool Team ..… dat gaat vuurwerk worden.”

Pepijn Bijsterbosch: ”Ik ben er trots op dat ik nu de nieuwe ambassadeur en promotor ben voor Motorsportschool Holland. Door de al langere samenwerking met Werner en het team en al een paar keer les te hebben gegeven in Zolder, ken ik de mensen binnen de Motorsportschool al goed. Ik heb er veel zin in om op het circuit aan de slag te gaan.”

Voor Nederland is Pepijn het aanspreekpunt voor vragen en inschrijvingen. Voor meer informatie kun je terecht op www.motorsportschool.nl of mailen naar [email protected]. Tot en met zondag 23 februari is de Motosportschool te vinden in hal 8 op de MOTORbeurs Utrecht.

Over Pepijn Bijsterbosch
De 30-jarige coureur uit Heerde is al een groot deel van zijn motorsportcarrière actief in het I.D.M. Na de 125cc en een aantal jaren Supersport 600, is hij sinds 2015 actief in de Superbike-klasse. En dit doet hij niet onverdienstelijk. In 2019 behaalde hij met de 3e plaats in de eindklassering zijn beste prestatie tot nu toe in het I.D.M. Superbike. En zorgde hiermee voor een volledige BMW-podium. Ook in 2020 rijdt hij op een door alpha Racing-Van Zon geprepareerde BMW S1000RR in het I.D.M. Superbike.

Daarnaast is Pepijn ook actief in het E.W.C., eveneens op BMW, in het Duitse team GERT56. Met dit team greep hij in 2018/2019 net naast het Stocksport-kampioenschap. Ook dit jaar is hij met Team GERT56 goed op weg om een gooi te doen naar de titel.

Kortom: Met deze ambitieuze coureur kan Motorsportschool Holland zich geen betere ambassadeur wensen!

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App