Het Performance Racing Team Achterhoek gaat in 2020 wederom deelnemen aan de Isle of Man TT 2020. Net als in 2019 zal Frank Gallagher de machine van het het team uit Hengelo Gelderland bemannen. Gallagher zal naast zijn deelname aan het bekende Roadracing evenement ook nog voor het team aan een aantal andere races deelnemen.

Goede samenwerking in 2019
Het afgelopen seizoen, nam Frank Gallagher voor het eerst het zitje in bij het Performance Racing team. Al snel bleek dat Gallagher en het wegraceteam uit het Gelderse Hengelo een goede match waren. Gedurende de bekendste Roadracing event ter wereld, werden er mooie resultaten geboekt in de Supersport, Superstock en Superbike categorie. Het absolute hoogtepunt was de behaalde twintigste plaats tijdens de Senior TT. Hiermee gaf het team, als ook de coureur haar visitekaartje af.

Wederom samenwerking in 2020
Na een aantal gevoerde gesprekken met Gallagher, is het Performance Racing team verheugd te kunnen melden dat men aankomend seizoen weer zal gaan uitkomen tijdens de Isle of Man TT 2020. Net als het afgelopen jaar, gaat het team deelnemen aan de Supersport 600, Superstock, Superbike en Senior wedstrijden. Het doel voor de aankomende editie is dan ook, om het resultaat van afgelopen jaar te evenaren en de TT zonder problemen uit te kunnen rijden.

Frank Gallagher: “Ondanks de lastige TT van vorige jaar, waarbij we tegen een aantal problemen aanliepen, hebben we toch een goede prestatie neer weten te zetten.  Door onze bevindingen van vorig jaar, kunnen we dit jaar veel beter voorbereid aan de start staan en kunnen we de resultaten van vorige jaar evenaren of misschien zelfs wel verbeteren.”

Naast de Isle of Man TT, gaat Gallagher ook met het Nederlandse team mee op voorjaarstraining in Spanje en komt hij in actie tijdens de eerste ronde van het IRRC op het Varsselring circuit in Hengelo (GLD).

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App