Aankomend seizoen zal Performance Racing Achterhoek met twee Superbike coureurs aan de start verschijnen. Naast Virgil-Amber Bloemhard, gaat de van het Isle of Man afkomstige Dean Osborne ook van start in het IRRC Superbikes kampioenschap 2019. Daarnaast gaat het team in 2019 voor de tweede keer in haar bestaan deelnemen aan de Isle of Man TT met laatstgenoemde coureur.

IRRC Superbike
Nadat eerder deze week bekend werd dat Virgil-Amber Bloemhard in 2019 van start gaat in de IRRC Superbike, kan het Performance Racing team nu ook officieel bekendmaken dat Dean Osborne in het nieuwe seizoen ook van start zal gaan op een Kawasaki ZX10-R in de IRRC Superbike klasse. Daarnaast gaat het team in 2019 samen met Osborne deelnemen aan de Isle of Man TT. Tijdens de finaleronde van het IRRC in Frohburg, maakte het team voor het eerst kennis met Dean Osborne. Hij kwam toen uit middels een gastoptreden voor het team uit Hengelo.

IRRC Supersport
Het Performance Racing team gaat in 2019 in de Supersport categorie weer van start met Ilja Caljouw. De coureur uit Smilde zal voor het tweede jaar actief zijn voor het team. Caljouw gaat in het IRRC proberen om zich verder naar voren te werken. Nadat dit seizoen er één van ups en downs was wil hij in 2019 een constante lijn laten zien met mooie resultaten binnen de top vijf.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App