Pertamina Lubricants vanaf 2024 titelsponsor VR46 Racing Team

3599
V.l.n.r. Gianluca Falcioni, CEO - VR46 Agency, Valentino Rossi en Mr. Werry Prayogi – President Director of PT Pertamina Lubricants | foto© VR46 Racing

Pertamina Lubricants wordt in 2024 de opvolger van Mooney als titelsponsor van het VR46 Racing Team. Het MotoGP team van negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi zal hiermee de komende drie MotoGP seizoenen als Pertamina Enduro VR46 Racing Team verder gaan.

Zaterdagochtend voorafgaand aan de tweede dag van de Pertamina Grand Prix of Indonesia maakten VR 46 Racing en PT Pertamina Lubricants bekend dat men vanaf 2024 een samenwerking zal aangaan. De Indonesische smeermiddelenfabrikant zal met één van haar merken, te weten Pertamina Enduro de komende drie seizoenen als titelsponsor op gaan treden van het MotoGP team dat ook in 2024 met Luca Marini en Marco Bezzecchi aan de start zal verschijnen.

Vanaf het 2024 MotoGP-seizoen zal het Pertamina Enduro-logo te zien zijn op de Ducati Desmosedici GP-machines, op de pakken van de coureurs, op de helmen, in de technische ruimtes en op alle uitingen van het in Tavullia gevestigde MotoGP team dat vanaf januari 2024 onder de naam Pertamina Enduro VR46 Racing Team verder zal gaan.

Pertamina Enduro wordt de opvolger van Mooney, het Italiaanse bedrijf dat enige tijd geleden al aankondigde na dit seizoen niet meer als titelsponsor op te zullen gaan treden van het team.Handige links Pertamina Grand Prix of Indonesia:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag


Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.


 

                         Vrijwillige bijdrage                     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’ of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’