Poll: Wie wint zondagmiddag de vierde MotoGP race van 2020?

53
top-3-q2-red-bull-ring

Zondagmiddag wordt op de Red Bull Ring de vierde MotoGP race van het seizoen 2020 verreden. Wie maakt volgens jou de meeste kans op de overwinning en staat er rond de klok van 15:00 uur op de hoogste trede van het podium? Bekijk snel de poll en stem op jouw favoriet voor deze vierde MotoGP zege van 2020.

Het was zaterdagmiddag Maverick Viñales die toch wel verrassende de MotoGP pole voor zich op wist te eisen voor Jack Miller en Fabio Quartararo. Twee Yamaha’s op de eerste startrij en dat op een circuit waar Ducati sinds de terugkeer van het circuit op de MotoGP kalender alle races tot nu toe wist te winnen.

Maar ook Andrea Dovizioso – het afgelopen seizoen winnaar van de race in Oostenrijk na een zinderend gevecht met Marc Marquez – en een op revanche uit zijnde Pol Espargaró staan er met een vierde en vijfde startplaats goed bij.

Kortom, na een enerverende MotoGP race van een week geleden in Brno, kunnen we zondagmiddag op de Red Bull Ring opnieuw vuurwerk verwachten. Maar wie denk jij dat er in deze vierde MotoGP race van het seizoen met de eer gaat strijken?

Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zullen we tijdens de Grand Prix weekenden een poll plaatsen waar jij kunt aangeven wie in jouw ogen de winnaar wordt van de op zondagmiddag te verrijden race.

We zullen jullie telkens 11 keuzemogelijkheden geven, de eerste 10 coureurs uit de kwalificatie en als elfde keuzemogelijkheid ‘iemand anders’.

[poll id=”21″]

Handige links myWorld Motorrad Grand Prix von Österreich 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App