Poll: Wie wint zondagmiddag in Aragon de elfde MotoGP race van 2020?

107
Top-drie-aragon-kwalificatie

Zondagmiddag wordt in Aragon de elfde MotoGP race van het seizoen 2020 verreden. Wie maakt volgens jou de meeste kans op de overwinning en staat er rond de klok van 14:00 uur op de hoogste trede van het podium? Bekijk snel de poll en stem op jouw favoriet voor de winst in de elfde MotoGP race van 2020.

De MotoGP race van de de Gran Premio Liqui Moly de Teruel belooft zondagmiddag opnieuw een spannende aangelegenheid te worden. Wie denk jij dat er in deze elfde MotoGP race van het seizoen met de eer gaat strijken?

Met Takaaki Nakagami voor het eerst op pole, de jonge Franco Morbidelli op de tweede plaats en met de winnaar van een week geleden op de voorste startrij kan er zondagmiddag in Aragon zo maar eens weer een verrassende winnaar komen. Gaat Nakagami na zijn eerste pole voor een verrassing zorgen of weten de vanaf de tweede startrij aan de race beginnende Maverick Viñales, Johann Zarco of Fabio Quartararo nog iets uit de hoge hoed te toveren?

Poll
Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zullen we tijdens de Grand Prix weekenden een poll plaatsen waar jij kunt aangeven wie in jouw ogen de winnaar wordt van de op zondagmiddag te verrijden race.

We zullen jullie telkens 11 keuzemogelijkheden geven, de eerste 10 coureurs uit de kwalificatie en als elfde keuzemogelijkheid ‘iemand anders’.

Poll: Wie wint zondagmiddag in Aragon de elfde MotoGP race van 2020?

[poll id=”26″]

Handige links Gran Premio Liqui Moly de Teruel 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App