Zondagmiddag wordt op Circuit de Barcelona-Catalunya de achtste MotoGP race van het seizoen 2020 verreden. Wie maakt volgens jou de meeste kans op de overwinning en staat er rond de klok van 16:00 uur op de hoogste trede van het podium? Bekijk snel de poll en stem op jouw favoriet voor de achtste MotoGP zege van 2020.

De MotoGP race van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya belooft zondagmiddag opnieuw een spannende aangelegenheid te worden. Een Yamaha 1-2-3 tijdens de kwalificatie, een teleurstellende zeventiende startplaats voor de huidige leider in het kampioenschap Andrea Dovizioso, de koelere weersomstandigheden en een flinke bandenpoker zijn alleen al voldoende ingrediënten voor een spektakelstuk.

Als we daarnaast de onvoorspelbare races van de afgelopen weken in gedachten nemen kan het niet anders dat de MotoGP coureurs ons zondagmiddag ook weer op het puntje van de stoel weten te krijgen

Maar wie denk jij dat er in deze achtste MotoGP race van het seizoen met de eer gaat strijken?

Poll
Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zullen we tijdens de Grand Prix weekenden een poll plaatsen waar jij kunt aangeven wie in jouw ogen de winnaar wordt van de op zondagmiddag te verrijden race.

We zullen jullie telkens 11 keuzemogelijkheden geven, de eerste 10 coureurs uit de kwalificatie en als elfde keuzemogelijkheid ‘iemand anders’.

Poll: Wie wint zondagmiddag de achtste MotoGP race van 2020?

 • Valentino Rossi (39%, 119 Stemmen)
 • Fabio Quartararo (21%, 63 Stemmen)
 • Franco Morbidelli (19%, 59 Stemmen)
 • Joan Mir (7%, 22 Stemmen)
 • Maverick Viñales (5%, 15 Stemmen)
 • Jack Miller (3%, 9 Stemmen)
 • Pol Espargaró (2%, 7 Stemmen)
 • Johann Zarco (1%, 4 Stemmen)
 • Iemand anders (1%, 3 Stemmen)
 • Brad Binder (1%, 2 Stemmen)
 • Danilo Petrucci (0%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 304

Laden ... Laden ...

 

Handige links Gran Premi Monster Energy de Catalunya 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App