#PoweredByMotul: Prijsvraag van de week deel 4

805
ewc1xavier-simeon15
Xavier Simeon Le Mans - Yoshimura SERT Motul | foto© Suzuki Racing

Motul is o.a. de titelsponsor van de 90e Dutch TT en het FIM Superbike World Championship. Ook is Motul al enige tijd een zeer gewaardeerde GOUD partner van Racesport.nl. In samenwerking met Motul zal er de komende vijf woensdagen een leuke prijsvraag te vinden zijn op Racesport.nl met telkens een aantal leuke door Motul beschikbaar gestelde prijzen.

Vijf woensdagen, te beginnen op woensdag 23 juni voorafgaand aan de Motul TT Assen en eindigend op woensdag 21 juli voorafgaand aan de Prosecco DOC Dutch Round zal er wekelijks een prijsvraag te vinden zijn op deze site, een prijsvraag #PoweredByMotul. Wekelijks zullen we jullie een vraag stellen welke betrekking heeft op een wedstrijd van het daaropvolgende weekend.

Wil je kans maken op één van de vele leuke prijzen? Beantwoord dan de vraag van de week, stuur het juiste antwoord voor zaterdagochtend 11:59 uur (17-07-2021) naar [email protected], waarna de Racesport.nl redactie op maandag uit de juiste inzendingen de winnaars zal trekken. De namen van winnaar(s) worden vervolgens bekend gemaakt tijdens de nieuwe prijsvraag van de week erop.

#PoweredByMotul: Prijsvraag van de week deel 3
Het juiste antwoord op de vraag van woensdag 07 juli: Op welke plek gaat Peter Hickman finishen a.s. zondag tijdens de laatste British Superbike race op het circuit van Knockhill? Dat was de achtste plaats.

Uit de vele inzendingen was er slechts één deelnemers die het juiste antwoord wist te voorspellen. Naast deze ene juiste inzending waren er drie deelnemers die er met de zevende plaats het dichtst bijzaten (geen inzendingen met de negende plaats). In goed overleg met Motul hebben we besloten dat we deze week maar liefst vier deelnemers tot winnaar uit mogen roepen en dat zijn deze week:

  • John Steenbeek uit Hoevelaken
  • Willem Binnendijk uit Hasselt (NL)
  • Jeanet Sterken uit Zuidwolde (Drenthe)
  • Cjacco Wolffensperger  uit Hoenderloo

Bovengenoemde vier winnaars krijgen hun gewonnen prijs (exclusief 90eTT shirt) binnenkort thuisgestuurd.

#PoweredByMotul: Prijsvraag van de week deel 4
De vraag van woensdag 14 juli 2021: Op welke plek gaat het Yoshimura SERT Motul Suzuki Team aanstaande zaterdag finishen tijdens de 12 uren Endurance World Championship race op het circuit van Estoril?

Prijs
Deze week zijn er wederom drie leuke prijzen te winnen, dit keer drie keer een Motul Wash & Shine Kit.

Stuur het juiste antwoord (inclusief naam, adres en woonplaats) voor zaterdagochtend 17 juli 11:59 uur naar [email protected]. Bij meerdere juiste antwoorden zullen we de drie bovengenoemde prijzen verloten onder de juiste inzenders.

Belangrijke spelregel: Slechts 1 inzending (antwoord) per deelnemer. Deelnemers die meerdere keren een antwoord insturen worden uitgesloten van deelname.


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter