Presentatie RW Racing GP en Ziggo Sport live te volgen via Racesport.nl

5923
ziggo-sport
Zonta van den Goorbergh (l) en Barry Baltus (r)

Donderdag 24 februari aanstaande presenteren RW Racing GP en Ziggo Sport gezamenlijk hun plannen voor het komende MotoGP seizoen. Deze presentatie vindt plaats in de Ziggo Sport studio in Hilversum en zal live te volgen zijn op Racesport.nl en Racesport.nl YouTube.

Het 2022 MotoGP seizoen gaat over ruim een week – in het weekend van 04 t/m 06 maart – van start met de Grand Prix van Qatar. Voor de Nederlandse wegrace liefhebbers zijn er een aantal belangrijke veranderingen. Zo zullen er komend seizoen niet één maar twee Nederlandse coureurs actief zijn in de Moto2 klasse. Naast Bo Bendsneyder – die in 2022 aan zijn vijfde seizoen begint in de Moto2 klasse – zal de pas 16-jarige Zonta van den Goorbergh zijn debuut maken in deze klasse.

De jonge coureur uit Breda gaat uitkomen voor RW Racing GP, het enige Nederlandse Grand Prix Team. Binnen het Nederlandse team wordt Van den Goorbergh de teamgenoot van het Belgische talent Barry Baltus.

Donderdag 24 februari zal RW Racing GP haar plannen, de kleurstelling en de twee jonge rijders presenteren tijdens een speciale teampresentatie. De teampresentatie vindt plaats in de nieuwe Ziggo Sport studio in Hilversum. Een bijzondere locatie, dit vanwege het feit dat Ziggo Sport de komende drie seizoenen de beschikt over de uitzendrechten van het MotoGP wereldkampioenschap in Nederland. Om dit heugelijke feit te vieren hebben RW Racing en Ziggo Sport de handen ineengeslagen. Tijdens de RW Racing GP presentatie kunnen de Nederlandse wegracefans niet alleen voor de eerste keer kennismaken met de prachtige door Ziggo Sport ontworpen nieuwe studio maar zal Ziggo Sport ook haar plannen, de programmering en haar nieuwe crew – commentatoren, experts, pitreporter, studio presentatoren en analisten – presenteren welke komend seizoen de MotoGP uitzendingen gaan verzorgen.

De presentatie start donderdagochtend 24 februari om 11:00 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. Ziggo Sport zal de presentatie LIVE uitzenden via het Racesport.nl YouTube kanaal. (Vanaf ongeveer een half uur voor de uitzending zal de stream tevens beschikbaar zijn op de homepage van Racesport.nl).

Wilt u niets missen, abonneer je dan nu alvast op het Racesport.nl YouTube kanaal via bovenstaande video (bekijken op YouTube) of via de volgende link: Racesport.nl YouTube. (Als abonnee ontvangt u o.a. automatisch melding als de uitzending van start gaat).Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter