Prijsvraag: Win fantastische prijzen voor het WK Superbike Assen

4932
michael-van-der-mark
Michael van der Mark | foto© BMW Motorrad

In het weekend van 21 t/m 23 april wordt op het TT Circuit Assen de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship verreden. In samenwerking met het TT Circuit Assen mogen wij een aantal leuke prijzen verloten onder de trouwe Racesport.nl bezoekers.

Met maar liefst zeven Nederlandse coureurs aan de start en de veelal spannende races in het op productiemachines gebaseerde wereldkampioenschap zal er ook tijdens de 2023 editie van WK Superbike Assen ongetwijfeld volop actie, spanning en sensatie zijn. Met een open paddock – een toegangsbewijs geeft dus ook recht op toegang tot de paddock – is er voor elke motorsport fan van alles te beleven.

Maar voor een tweetal bezoekers kan het een wel hele bijzondere belevenis worden. In samenwerking met het TT Circuit Assen mogen we namelijk wel een hele bijzondere prijs verloten, namelijk een gridacces voor twee personen voorafgaand aan de WorldSBK race op zondag. En of dat nog niet bijzonder genoeg is mogen deze twee personen ook nog eens een ronde meerijden met één van de WorldSBK Safetycars.

Naast deze fantastische prijs verloten we daarnaast ook nog eens vijf keer twee toegangskaarten voor de zondag, toegangskaarten die vanwege de open paddock niet alleen recht geven op toegang tot het circuit maar waarmee u ook nog eens de gehele dag de paddock kunt bezoeken.

Wat moet u doen om voor deze fantastische prijzen in aanmerking te komen.

1.Schrijf u allereerst in voor de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief door het invullen en versturen van uw mailadres in de onderstaande balk.

(Ontvangt u deze nieuwsbrief al wekelijks dan graag het mailadres waarmee u ingeschreven staat vermelden in de mail met uw antwoord op de onderstaande vraag)

2.Beantwoord de volgende vraag. Onlangs (zondag 26 maart) werd in Portimão de eerste MotoGP hoofdrace van 2023 verreden. Hoeveel pagina’s (pageviews) werden er tijdens deze wedstrijddag bekeken op Racesport.nl?

Stuur uw antwoord voor zondag 16 april 12:00 uur naar [email protected]. Degene die het dichtst in de buurt zit van het exacte aantal pageviews gedurende deze dag (aan de hand van de officiële google analytics gegevens) is de winnaar van de genoemde hoofdprijs. De nummers twee t/m zes winnen ieders twee van de reeds genoemde gratis toegangskaarten.

Let op: Om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs dient u 18 jaar of ouder te zijn.

P.s. Mochten er twee of meerdere inzenders zijn die het exacte aantal geraden hebben, of meerdere personen die er even dicht in de buurt zitten dan zal de prijs toegekend worden aan de hand van een onderlinge loting.

WK Superbike Assen, 21 t/m 23 april, TT Circuit Assen. Klik hier voor het volledige tijdschema: Tijdschema WK Superbike Assen

Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.