Puchshop Racing Cup Prologue, zaterdag 26 maart 2022 in Staphorst

3234
Puchshop-race
Puch Expi race - Staphorst 2021 | foto© Mariska Grob

Zaterdag 26 maart 2022 is het zover, dan staat op het evenemententerrein De Tippe in Staphorst de Puchshop Racing Cup proloog op het programma. Een demodag waar je kennis kunt maken met de Puchracers, één van de categorieën die deel uitmaakt van het NK Junior Moto Racing.

De Puchshop Racing Cup maakt ook in 2022 deel uit van de NK Junior Moto Racing kalender, een officieel Nederlands kampioenschap waarin gereden wordt in twee klasses, te weten de 70cc Expi klasse en de 70cc standaardklasse. Deelname aan de Puchshop Racing Cup is al mogelijk vanaf 13 jaar en de te gebruiken frames zijn in principe vrij, (basis Puch Maxi, Puch X30) dus bouw zelf wat je leuk, mooi of heftig vindt.

Puchshop Racing Cup Prologue
Kom je voor een leuke dag Puchracers kijken, of wil je zelf gaan racen, dan is deze dag echt iets voor jou! De paddock op het evenemententerrein De Tiipe in Staphorst is vanaf 11:00 uur geheel toegankelijk, dus maak van dichtbij mee hoe het is om Puch racer te zijn en laat je informeren door de Puchshop Racing Cup raceboys!

Een leuke demodag met de Puchshop Racing Cup rijders en uiteraard is het team van Puchshop ook aanwezig voor een praatje! Parkeerplek is aanwezig en ook voor een lekkere hap staat er gedurende de dag een snackkar klaar!

De Puchshop Racing Cup Proloog is een evenement van Puchshop.de en wordt mede mogelijk gemaakt door Eurol, DMP, Mopedsport, Homoet Demper & Airsal

Facebook event: Puchshop Racing Cup | Prologue
Puchshop Racing Cup: www.puchshop.deRacesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter