Ben jij 10 of 11 jaar en wil jij kans maken om op donderdagmiddag voorafgaand aan de 2019 editie van de Motul TT Assen, gecoacht door een bekende MotoGP coureur, aan de start te verschijnen tijdens een door Motul, TT Festival en het TT Circuit Assen georganiseerde ‘Zeepkisten’ race? Doe dan mee aan de onderstaande actie en wie weet beleef jij de dag van je leven.

Motul Zeepkisten race
Tijdens het mediaevent op donderdag voorafgaand aan de 2019 editie van de Motul TT Assen wordt er in de binnenstad van Assen een estafette ‘Zeepkisten’ race georganiseerd op een speciaal daarvoor aangelegd mini circuit. Gedurende deze race zijn er marshals van het TT Circuit Assen aanwezig om alles in goede banen te leiden, wordt de race vastgelegd door een groot aantal journalisten en fotografen en wordt er verslag gedaan op diverse mediakanalen.

Deelnemers
Tijdens deze estafette race zullen 12 jongeren (10-11 jaar) 6 teams van 2 rijders vormen waarbij elk team gecoacht zal worden door één van de 5 aanwezige MotoGP coureurs of Nederlands enige Grand Prix coureur Bo Bendsneyder.

Ben jij 10 of 11 jaar (op het moment van de race op donderdag 27 juni 2019) en wil jij kans maken om hier als deelnemer voor uitgekozen te worden?

Dat kan, Racesport.nl mag, in samenwerking met Motul, TT festival en het TT Circuit Assen, namelijk de 12 deelnemers selecteren en wij hebben hiervoor een leuke, unieke en vooral uitdagende actie bedacht.

Actie
Download het volgende bestand (helm kleurplaat), print deze uit en ontwerp je eigen helm door deze in te kleuren. Vertel bij de kleurplaat in je eigen woorden waarom je voor deze kleurstelling en ontwerp hebt gekozen.

Stuur het ontwerp (de kleurplaat) met je verhaal voor vrijdagavond 14 juni naar office@racesport.nl. Uit alle inzendingen zal een deskundige jury – onder leiding van Sander Lam van SL Graphics – een keuze maken en de 24  meest creatieve en originele ontwerpen uitkiezen met bijbehorend verhaal. Deze 24 ontwerpen zullen vervolgens vanaf zaterdag 15 juni geplaatst en tentoongesteld worden op de website www.racesport.nl. De Racesport.nl bezoekers kunnen vervolgens tot donderdagavond 20 juni 18:00 uur via een speciale poll hun stem uitbrengen op het in hun ogen mooiste ontwerp. De 12 ontwerpen met het meeste aantal stemmen worden tot winnaars uitgeroepen en de ontwerpers hiervan uitgenodigd om donderdag 27 juni als deelnemers aan de start te verschijnen tijdens deze wel hele bijzondere door Motul en het TT Circuit Assen georganiseerde Zeepkisten race.

Als klap op de vuurpijl mogen de 12 winnaars na afloop van hun Zeepkisten race mee naar het TT Circuit Assen om vanaf 17:00 uur de officiële pré-event persconferentie bij te wonen waarbij ook waarschijnlijk Valentino Rossi en Marc Marquez aanwezig zullen zijn. De durfals mogen daarbij zelfs een vraag te stellen aan één van de zes aanwezige MotoGP coureurs.

Ben je enthousiast geworden, download de kleurplaat en ga snel aan de slag. Misschien zien wij jou dan donderdag 27 juni schitteren in de binnenstad van Assen, en dat met als riderscoach een bekende MotoGP ster.

Racesport.nl supporter
Racesport.nl denkt tijdens de 2019 editie van de Motul TT niet alleen aan de jeugd. Houd de komende dagen onze website nauwlettend in de gaten, want speciaal voor de trouwe groep 2019 Racesport.nl Supporters zullen we de komende dagen, als blijk van waardering voor hun steun en donatie, een prijsvraag online zetten met als prijs een wel hele unieke en speciale ervaring tijdens de 2019 Motul TT Assen.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App