Komend weekend 1 & 2 december is de Kawasaki Mega News show in het Militair Museum te Soest. Niet alleen zullen alle 2019 Kawasaki modellen en kleuren te zien zijn, ook RACE-KIDS zal aanwezig zijn.

Naast de mogelijkheid om op de motoren te zitten en foto’s te maken kan er ook gereden worden. Kinderen vanaf 7 jaar oud mogen op een motor van RACE-KIDS rijden. Meld je kind van tevoren aan op www.race-kids.nl

O.a. World Supersport 300 coureur en RACE-KID instructeur Robert Schotman zal een demo geven en handtekeningen uitdelen. Dus wil je hem en zijn team ontmoeten, kom dan zaterdag of zondag langs.

Toegang is gratis als je in het bezit bent van een motorrijbewijs en jezelf registreert via: https://kawasa.ki/aanmeldformulier-news-show-2019

Bij RACE-KIDS ervaar je het plezier van motorrijden!
Bij RACE-KIDS mogen kinderen zelf op een motor rijden. De motor en outfit huur je. Daarover hoef je dus zelf niet te beschikken. RACE-KIDS organiseert de ervaren begeleiders, een veilig parcours en alle benodigde faciliteiten. Elk kind kan met leeftijdsgenootjes samen motorrijden. Ervaren of het echt wel zo leuk is als men beweert. Vier keer mag je kind een dag deelnemen. Daarna kan een rijvaardigheidstest een beeld geven van de sportmogelijkheden voor het kind. Ook voor het vervolgtraject is geen eigen motor nodig.

De RACE-KIDS vrijwilligers zijn ervaren en tonen veel begrip en vooral geduld bij het instrueren van kind en ouder. Zij stimuleren op een prettige en kindvriendelijk manier het rijden en verbeteren van de vaardigheden. Er is in een veilige omgeving een hele prettige sfeer voor het gehele gezin.