Dankzij de medewerking van diverse organisaties is het weer mogelijk geworden om RACE-KIDS rijders oog in oog te brengen met hun race helden tijdens de Motul TT Assen. De vier Nederlandstalige rijders in de Red Bull MotoGP Rookies Cup deden dit jaar zelf de rondleiding in hun hospitality unit en garage direct naast het MotoGP paddock.

Tijdens de Red Bull MotoGP Rookies Cup race en de Dutch Supersport 300 wedstrijd mochten de ‘Race Kids’ kinderen en begeleiders, met een ijsje in de hand van het Pearl Gebben Team, zaterdagmiddag genieten van het prachtige uitzicht op de tribune van het Holland House.

Met beelden op het grote TV scherm en live timing op de tablet en uitzicht op de Ruskenhoek en de Ramshoek konden de spannende races goed worden gevolgd en beleefd.

Direct na de Dutch Supersport 300 race was het even rennen naar parc fermé waar de RACE-KIDS coureurs mee mochten naar het podium. Daar werd Robert Schotman, hun instructeur en trainer bij RACE-KIDS, gehuldigd als winnaar van de Dutch Supersport 300 race met Ruben Doorakkers en Finn de Bruin als 2e en 3e aan de campagne fles.

Niet alleen inspanning tijdens de wekelijkse RACE-KIDS training- en racedagen, maar ook een ontspanningsdag plant de organisatie elk kwartaal. Voordelen die je geniet als je lid bent van de RACE-KIDS groep coureurs.

Wil je ook eens kennis maken met RACE-KIDS en leren motorrijden, kijk dan op www.race-kids.nl voor alle info en de kalender.

 

Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag sfeer

Fotoverslag donderdag
Fotoverslag vrijdag
Fotoverslag zaterdag
Fotoverslag zondag