Sinds een maand mag RACE-KIDS weer sportdagen organiseren, maar hoe verloopt dat met het nieuwe protocol? Verder een update over de zomerkampen, de kalender van juni en het plan om extra opstapdagen te organiseren in de zomerperiode.

Goede start voor RACE-KIDS met nieuwe protocol
RACE-KIDS moest net als veel ander organisaties maatregelen treffen voor het organiseren van sportdagen na de corona-uitbraak. Men heeft ondertussen meerdere sportdagen achter de rug en men kan zeggen dat deze met het nieuwe protocol goed verlopen. Ook helpt het enorm dat de ouders en begeleiders hier zeer goed in meedenken. En het allerbelangrijkste; de kinderen verlaten met een glimlach het terrein 😊

Henk Schotman: Doordat we de motoren ver uit elkaar plaatsten houden we standaard ook meer onderlinge afstand aan. De trainers en instructeurs blijven op ruime afstand in de cirkel met de deelnemers, en geven tips en uitleg. Alle ouders zijn zich bewust van de balans houden in sportplezier en gezondheidsrisico’s. Dat gaat goed en onze corona coördinator blijft toezien op de praktische uitvoering van de RIVM voorschriften. Het  gaat prima en is in de buitenlucht prima te doen voor onze motorsportactiviteiten.”

Kalender juni 2020
RACE-KIDS heeft haar kalender voor juni aangevuld op de website. Men was zaterdag 6 juni in Staphorst. Tijdens deze trainingsdag werden er ook professionele video-opnames worden gemaakt. Vervolgens is men woensdagmiddag 10 juni op het Midland Circuit in Lelystad. Later in de maand gaat men nog naar Nieuw-Vennep en nog een keer naar Staphorst. De maand juli begint men goed met een sportdag op de TT Junior Track in Assen.

Bekijk hier onder de kalender en aanmelden kan via www.race-kids.nl/agenda.

Goed nieuws over zomerkampen
Goed nieuws is dat België en naar alle waarschijnlijkheid na 15 juni ook Frankrijk de grenzen weer openen. Of het zomerkamp in België op circuit Franchorchamps door kan gaan verneemt men nog van partner organisatie 2RACE uit België. Dat het zomerkamp in Juvaincourt op 13 t/m 16 augustus door gaat is al zeker. Ook heeft men goed nieuws over de het zomerkamp op de TT Junior Track in Assen, want deze gaat ook door van 4 t/m 7 augustus.

RACE-KIDS houdt jullie uiteraard op de hoogte, wanneer men meer details heeft over de zomerkampen. Aanmelden voor de zomerkampen is al mogelijk via de RACE-KIDS website!

Extra opstapdagen in de zomermaanden
Aangezien veel gezinnen deze zomer in Nederland hun vakantie vieren en niet naar het buitenland, heeft RACE-KIDS een goed alternatief bedacht. Men is van plan om extra opstapdagen te organiseren door het land, zodat de kinderen op de motor de zomer door kunnen komen. Achter de schermen is men bezig met een kalender hiervoor en deze hoopt men jullie op de korte termijn te kunnen presenteren.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App