Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Instagram Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Dinsdagavond 31 maart is het de beurt aan Ten Kate Racing Yamaha teammanager Kervin Bos.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Instagram live chat te volgen zijn via het Racesport.nl Instragram account. Tijdens deze chatsessies zullen we vanachter de pc (mobiele telefoon) contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende persoon de nodige vragen stellen over zijn voorbereidingen, doelstellingen, trainingen en de huidige gang van zaken. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht vragen stellen welke vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Dinsdagavond 31 maart zullen we contact zoeken met Ten Kate Racing Yamaha teammanager Kervin Bos. Tijdens de chat zullen we met Kervin praten over de eerste WorldSBK wedstrijden van dit seizoen op Phillip Island, de huidige stand van zaken, de impact welke de uitbraak van het coronavirus heeft op met name het in Nieuwleusen gevestigde World Superbike Team, het contact met Loris Baz en de gevolgen die deze bijzondere situatie heeft op de voortgang van het team en onze sport.

Rond de klok van 20:00 uur zullen we – nadat we de afgelopen dagen een keer een test hebben uitgevoerd – starten met deze eerste Instagram Live sessie. U kunt deze chatsessie volgen via de rubriek Instragram Story welke te vinden is bovenin u eigen Instagram account (naast je verhaal). Let op, deze rubriek is uitsluitend te volgen via uw mobile telefoon, op de desktopversie van Instagram is deze rubriek namelijk niet te vinden.

Volgt u Racesport.nl nog niet via Instagram? Ga dan snel naar @racesport.nl om de komende tijd niets te hoeven missen van deze nieuwe rubriek.

Later terugkijken
De sessie zal opgenomen worden en na afloop tevens getoond worden op Racesport.nl en op verschillende andere Racesport.nl social mediakanalen. Vanzelfsprekend is er dan geen mogelijkheid meer om te live reageren en vragen te stellen.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App