Racesport.nl Live Chat: De laatste MotoGP en WorldSBK nieuwtjes

170
racesport.nl-live-chat
Evert Slager (l) en Iwan van der Valk (r) | foto© screenshot

Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Dinsdagavond 16 juni zal er geen speciale gast aanschuiven maar zal de Racesport.nl Live Chat geheel in het teken staan van de laatste nieuwtjes uit de MotoGP en WorldSBK paddock.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact regelmatig contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Dinsdagavond 16 juni zal de Racesport.nl Live Chat echter geheel in het teken staan van de laatste ontwikkelingen binnen de sport. Het presentatie duo Iwan van der Valk en Evert Slager zullen tijdens deze chat ingaan op de laatste ontwikkelingen aangaande de hernieuwde 2020 MotoGP en WorldSBK kalenders, het laatste transfernieuws waaronder de mogelijke overstap van Valentino Rossi naar Petronas Yamaha SRT, de geruchten rondom de overstap van Pol Espargaro van KTM naar Repsol Honda en de gevolgen hiervan op de transfermarkt etc. etc.

De Racesport.nl bezoekers en fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) de nodige vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens zo veel als mogelijk door Iwan van der Valk of Evert Slager beantwoord worden.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

Link: https://youtu.be/mfwAvN-Wo4U
Link: https://www.facebook.com/watch/?v=1166825330319470Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App