Racesport.nl Live Chat dinsdagavond 28 april 20:00 uur: Peter Hickman

38
peter-hickman
Peter Hickman | foto© Facebook Peter Hickman

Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Dinsdagavond 28 april is te gast: British Superbike coureur en Roadracing Legend Peter Hickman.

 Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende persoon de nodige vragen stellen over zijn voorbereidingen, doelstellingen, trainingen, de huidige gang van zaken en zijn nieuwe hobby. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Dinsdagavond 28 april zullen we contact zoeken met British Superbike coureur en Roadracing Legend Peter Hickman. Tijdens deze chat zullen Iwan van der Valk en Racesport.nl redactielid Guido Fenneman Hickman de nodige vragen stellen over de voorbereidingen op dit seizoen, zijn ervaringen als Roadracing coureur, de impact welke de uitbraak van het coronavirus heeft op zijn dagelijkse routine, het contact met zijn team en de gevolgen die deze bijzondere situatie heeft op de voortgang van onze sport.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App