Racesport.nl Live Chat: het verplaatsen van de 90e Dutch TT naar 2021

58
tt-circuit-assen
Dutch TT | foto© TT Circuit Assen

Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Donderdagavond 30 april: TT Circuit Assen directeur Peter Oosterbaan en voormalig MotoGP coureur Jurgen van den Goorbergh.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Donderdagavond 30 april zal de Racesport.nl Live Chat een iets andere opzet hebben dan de voorgaande edities en grotendeels in het teken staan van het niet doorgaan op de oorspronkelijke data en het verplaatsen van de 90e editie van de Dutch TT naar 2021. Hierover zullen Iwan van der Valk en Evert Slager in het eerste deel van de Racesport.nl Live Chat in gesprek gaan met Peter Oosterbaan, de directeur van het TT Circuit Assen. Tijdens deze chat zal Oosterbaan ingaan op de gevolgen die de uitbraak van het coronavirus heeft op de bedrijfsvoering van het TT Circuit, de moeilijke beslissingen die er genomen moesten worden, het afgelasten en verplaatsen van veel evenementen waaronder de 90e editie van de Dutch TT en de financiële gevolgen van een dergelijke beslissing.

Vervolgens zal Jurgen van den Goorbergh aanschuiven (online komen) en ook met de voormalig MotoGP coureur en veelvoudig Dutch TT-deelnemer zullen we van gedachten wisselen over de uitbraak van het coronavirus, het afgelasten van de Dutch TT en de gevolgen die deze bijzondere situatie heeft op de voortgang van onze sport.

Rond de klok van 20:00 uur (Nederlandse tijd) zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke te volgen is via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar normaalgesproken ook tijdens de uitzending via een chat bericht (Facebook en YouTube) de nodige vragen stellen. Tijdens deze editie willen wij jullie vragen, indien jullie een vraag hebben, deze voorafgaand aan de uitzending al te stellen. Dit kan door een reactie achter te laten onder de aankondigingen op Facebook en YouTube maar ook door ons voor 20:00 uur (30-04-2020) een mail te sturen naar office@racesport.nl

De ingekomen vragen zullen vervolgens zo veel als mogelijk aan de betrokken personen stellen en tijdens de chat beantwoord worden.

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App