Racesport.nl Live Chat: Michael van der Mark en Peter Hickman

63
michael-van-der-mark
Michael van der Mark - Phillip Island 2020 | foto© Russell Colvin

Racesport.nl organiseert de komende tijd, een tijd waarin er vanwege de uitbraak van het coronavirus geen races zijn, regelmatig een Racesport.nl Live chat met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de sport. Dinsdagavond 21 april slaan we even over, maar Michael van der Mark en Peter Hickman staan te popelen voor de komende twee edities.

Vanaf week 14 zal er op dinsdag – en donderdagavond (20:00 uur) een Racesport.nl Live Chat te volgen zijn via deze pagina, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account. Tijdens deze chatsessies zullen we op kantoor vanachter de pc contact zoeken met een bekende coureur of sleutelfiguur uit de onze geliefde sport.

Gedurende deze chat zullen we de betreffende persoon de nodige vragen stellen over zijn voorbereidingen, doelstellingen, trainingen en de huidige gang van zaken. De fans kunnen deze chat niet alleen volgen maar tevens via een chat bericht (Facebook en YouTube) vragen stellen. Deze vragen zullen vervolgens zo veel als mogelijk direct tijdens de chat beantwoord zullen worden.

Ook voor dinsdagavond 21 april hadden we een Racesport.nl Live Chat sessie gepland staan maar helaas kan deze vanwege persoonlijke omstandigheden geen doorgang vinden en zal deze doorschuiven naar donderdagavond 23 april.

Donderdagavond 23 april zullen we contact zoeken met World Superbike coureur Michael van der Mark. Tijdens de chat zullen we de Pata Yamaha Official WorldSBK coureur de nodige vragen stellen over de voorbereidingen op dit seizoen, zijn sterke optreden tijdens het eerste WorldSBK  weekend van het seizoen op Phillip Island, de impact welke de uitbraak van het coronavirus heeft op zijn dagelijkse routine, het contact met zijn team en de gevolgen die deze bijzondere situatie heeft op de voortgang van onze sport.

Rond de klok van 20:00 uur zullen we starten met deze Racesport.nl Live Chat sessie, welke dus te volgen zijn via onderstaande video, het Racesport.nl YouTube-kanaal en het Racesport.nl Facebook-account.

  • Donderdag 23 april: WorldSBK coureur Michael van der Mark
  • Dinsdag 28 april: British Superbike en Road Racing coureur Peter Hickman

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App