De opnames voor de eerste uitzending van Racesport.nl LIVE voor 2017 zijn een feit. Tijdens deel één, opgenomen bij Benjan Motoren in Ridderkerk zijn te gast WorldSSP 300 coureur Robert Schotman, WP Suspension engineer Red Bull KTM MotoGP Factory Racing Team Gerald Perdon en mede teameigenaar Agron-On Benjan Kawasaki Team Jan Breedveld.

Presentator Iwan van der Valk en Racesport.nl redacteur Evert Slager blikken in de eerste Racesport.nl LIVE uitzending van 2017 kort terug op de openingswedstrijden van het WorldSBK en MotoGP seizoen en vragen vervolgens Gerald Perdon, Jan Breedveld en Robert Schotman het hemd van het lijf over hun activiteiten, werkzaamheden en prestaties tot nu toe dit seizoen.

Racesport.nl LIVE uitzending nr. 1 van 2017 zal vanaf dit weekend te zien zijn via www.racesport.nl en het Racesport.nl You Tube kanaal.

Racesport.nl LIVE
Racesport.nl LIVE is een nieuw, regelmatig terugkerend programma van ongeveer 30 minuten waarin presentator Iwan van der Valk samen met een vaste studiogast (David Emmett, Frank Weeink of Evert Slager) twee of drie prominenten uit de racerij ontvangen, hun het hemd van het lijf vragen en met elkaar in discussie gaan over de meest actuele en bijzondere zaken van dat moment uit de MotoGP, WorldSBK of één van de ander wegrace competities.

Klik op de volgende link om eerste acht Racesport.nl Live uitzendingen nogmaals te bekijken: bit.ly/2oxPmUP