Met trots presenteert Racesport.nl de zevende aflevering van Racesport.nl LIVE, een nieuw ongeveer 30 minuten motorsport programma waarin de meest bijzondere en actuele zaken uit de nationale en internationale wegrace sport besproken worden.

Racesport.nl LIVE
Racesport.nl LIVE is een nieuw, regelmatig terugkerend programma van ongeveer 30 minuten waarin presentator Iwan van der Valk samen met een vaste studiogast (David Emmett, Frank Weeink of Evert Slager) twee of drie prominenten uit de racerij ontvangen, hun het hemd van het lijf vragen en met elkaar in discussie gaan over de meest actuele en bijzondere zaken van dat moment uit de MotoGP, WorldSBK of een van de ander wegrace competities.

Racesport.nl LIVE – Uitzending nr. 7
Tijdens deel zeven, opgenomen bij Hoegee Suzuki Center in het Gelderse Afferden, zijn te gast voormalig MotoGP monteur en huidig Suzuki tuner Marc Hoegee, RW Racing GP teammanager Jarno Janssen, kersvers IDM Superstock 1000 kampioen Danny de Boer en Racesport.nll redacteur Evert Slager.

In deze uitzending o.a. de huidige stand van zaken in zowel het MotoGP als ook het World Superbike kampioenschap, de huidige situatie en de plannen van het enige Nederlandse Grand Prix Team RW Racing GP, een terugblik op het successeizoen van Danny de Boer en de komst van een groot aantal nieuwe World Superbike machines.

De presentatie is net als tijdens de eerste zes uitzendingen opnieuw in handen van Iwan van der Valk.