Racesport.nl partner van de week: Arie Molenaar Motors

99
pand-molenaar
Arie Molenaar Motors IJsselstein

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Arie Molenaar Motors.

Arie Molenaar Motors is gespecialiseerd in de verkoop van motoren en motorkleding. Men biedt haar klanten dan ook een uniek assortiment waaruit dit specialistische karakter blijkt. Het aanbod motoren en motorkleding bestaat uit kwaliteitsmerken en wisselt constant. Items die u veelal terugvindt in het aanbod motorkleding, motorhelm, motorpakken, motorjassen, motorlaarzen en motorhandschoenen. Door het ruime aanbod zit er altijd wel iets voor u tussen. Stuk voor stuk motoren en kledingitems van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Optimaal genieten van uw motorrit, dat begint bij Arie Molenaar Motors!

Motoren van topmerken
Arie Molenaar Motors biedt een breed aanbod aan motoren in verschillende prijsklassen, zowel nieuw als occasions (gebruikte motoren/tweedehands motor). Motoren van topmerken, zoals: Aprilia, BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Mash, KTM, MV Agusta, Piaggio, Suzuki, Swm, Triumph en Yamaha. In de showroom van de motorzaak staan meer dan 300 motoren op voorraad. Kom gerust eens langs voor het maken van een proefrit. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid bij de motorzaak in IJsselstein!

Hoogwaardige motorkleding
Van goedkope motorkleding tot exclusieve motorkleding, Arie Molenaar Motors verkoopt motorkleding in verschillende prijsklassen. Motorkleding van verschillende merken, waaronder: Rev’it, Dainese, IXS en Richa. Het leveren van kwaliteit vindt men vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Arie Molenaar Motors heeft in de loop der jaren dan ook een grote klantenkring opgebouwd. Niet alleen in IJsselstein, maar ook daarbuiten. Denk hierbij aan Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Houten, Nieuwegein, Utrecht en omgeving.

Meer weten?
Al de medewerkers bij Arie Molenaar Motors beschikken over veel kennis op het gebied van motoren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem voor meer informatie gerust contact op. Dat kan door te bellen naar 030 – 688 12 28 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Langskomen kan natuurlijk ook. U vindt Arie Molenaar Motors aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein.

Internet: www.ariemolenaarmotors.nl

 Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App