Nu het actieve 2020 wegraceseizoen ten einde is zetten we als Racesport.nl redactie graag weer wekelijks een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: Autoschade Bleyenberg.

Autoschade Bleyenberg is een onafhankelijk schadeherstelbedrijf, gevestigd in het Brabantse Hapert, dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in compleet schadeherstel. U kunt bij Autoschade Bleyenberg terecht voor onder andere:

  • compleet schadeherstel personenauto’s, lichte bedrijfswagens en motoren
  • uitdeuken zonder spuiten
  • airco service, onderhoud en testen
  • wagenpark faciliteiten

Spuiterij
Dankzij hooggekwalificeerde medewerkers is Autoschade Bleyenberg in staat u een individuele, omvangrijke en betrouwbare service te bieden op het gebied van spuitwerk. Een spuit-droogcabine, in combinatie met de watergedragen basislakken van PPG, werkt men niet alleen milieubewust, maar staat men tevens garant voor een optimaal spuitresultaat.

bleyenberg-autoschadePlaatwerk
De plaatwerkerij van Autoschade Bleyenberg is voorzien van de modernste richt- en mallensystemen van Spanesi. De vakbekwame werknemers zijn zodoende in staat alles binnen de fabrieksnormen te herstellen. Van personenauto’s tot lichte bedrijfswagens. De fabrieksgarantie blijft op deze manier volledig behouden.

Gratis vervangend vervoer
Bij Autoschade Bleyenberg bent u verzekerd van gratis passend vervangend vervoer bij schadeherstel, zo ook van vervangend bedrijfsvervoer.

Indien u de schade aan uw grijs kenteken bus laat herstellen bij Autoschade Bleyenberg, levert men gedurende de reparatietijd een volledig uitgeruste bedrijfswagen veelal voorzien van materiaalkasten, trekhaak en navigatie. Op deze manier bent u te allen tijde in staat de werkzaamheden voor uw klant onbezorgd voort te zetten; geen stilstand, geen extra kosten!

Autoschade Bleyenberg doet er alles aan u geheel te ontzorgen in geval u schade heeft gereden.

Autoschade Bleyenberg is aangesloten bij branchevereniging FOCWA (met als extra zekerheid het garantiefonds) én is geselecteerd als erkend ANWB-autoschadeherstelbedrijf welke hoge criteria stelt aan de organisatie, werkplaatsinrichting en vakbekwaamheid.

Autoschade Bleyenberg
Nijverheidsweg 9
5527 AG Hapert
Tel: 0497-385908
Web: www.autoschade-bleyenberg.nl
Mail: info@autoschade-bleyenberg.nlBekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App