Racesport.nl partner van de week: Barracuda Benelux

83

De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Barracuda Benelux

 

Barracuda motorfiets accessoires
Barracuda is een merk met sterke kwaliteit en exclusiviteit en werd in 2002 opgericht in Italië. Barracuda is een voegt een stukje design toe aan je motor in de vorm van accessoires. Alle producten in hun catalogus zijn ontworpen en getekend door Barracuda. Het design is exclusief en mag uitsluitend door Barracuda gebruikt worden.

Barracuda is al een aantal jaren marktleider in Italië en het bedrijf groeit snel in de rest van Europa. Na een aantal zeer succesvolle jaren in Italië, Spanje, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland was het een logisch gevolg dat in 2010 Barracuda in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) werd opgestart. En wereldwijd blijft Barracuda alleen maar groeien.

Wie kiest voor Barracuda, zal de pijlers van deze sterke onderneming duidelijk ondervinden. Ook de komende jaren zal Barracuda blijven investeren in nieuwe projecten en motoraccessoires.

Voor de Benelux is JiGX Products de exclusief distributeur van Barracuda:

Barracuda catalogus: www.barracudamoto.nl/catalogo

Vind een Barracuda dealer in jouw regio: www.barracudamoto.nl/dealer

Met een goede voorraad en superlogistiek vanuit Italië kunnen er snelle levertijden gegarandeerd worden.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App