De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Boerboom Boor- en Sleufwerken B.V

Boerboom Boor- en Sleufwerken is een klein en jong boorbedrijf met vakbekwame en servicegerichte mensen in dienst, gespecialiseerd in sleufwerkzaamheden in alle voorkomende steensoorten van beton tot Gibo.

Bij Boerboom Boor- en Sleufwerken staat service hoog in het vaandel, het is een flexibel bedrijf waar een werkweek zeven dagen telt; desgewenst aangepast aan uw behoefte!

Alle sleufwerkzaamheden, waarmee Boerboom Boor- en Sleufwerken door heel het land inzetbaar is, kunnen stofarm verricht worden.

Boerboom Boor- en Sleufwerken garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbare service voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Vloerverwarming
Sinds kort kan Boerboom Boor- en Sleufwerken u ook van dienst zijn in het aanleggen van complete vloerverwarmingsystemen. De vloerverwarming is inclusief een complete elektrische installatie welke aangelegd wordt in samenwerking met een erkend installateur.

Met behulp van een moderne vloerfreesmachine kan Boerboom Boor- en Sleufwerken uw huiskamer, of bedrijfsruimte voorzien van vloerverwarming. In samenwerking met de firma “van Dijk en Lemckert” garandeert men u goede kwaliteit en vakmanschap.

Boerboom Boor- en Sleufwerken B.V.

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App