Nu het actieve 2020 wegraceseizoen ten einde is zetten we als Racesport.nl redactie graag weer wekelijks een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: Circuitschool.nl.

Circuitschool.nl organiseert circuitdagen voor alle motorrijders, van beginner tot vergevorderd! Circuitschool.nl is ontstaan uit Motorsportschool Zolder & Holland waar Peter den Heijer de drijvende kracht was op de events. Na beëindiging van de samenwerking met de Motorsportschool is Den Heijer zelfstandig verdergegaan met de Circuitschool.

Circuitschool.nl biedt tal van cursussen, vrij rijden dagen en wedstrijden aan. Deze zijn over het gehele jaar op verschillende circuits. Circuitschool.nl is het meest bekend van circuit van Zolder in België, maar ook het TT Circuit Assen maakt deel uit van de kalender, net als Mettet, Spa-Francorchamps, Croix en Zandvoort. Circuitschool.nl gaat zelfs nog verder over de grens, zo worden er ook circuitdagen georganiseerd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, Valencia in Spanje en het circuit van Brno in Tsjechië.

CIRCUITSCHOOL.NL, CIRCUITRIJDEN MET DE MEESTE FUN VOOR HET MINSTE GELD!

Onder begeleiding van uitstekende instructeurs zul je leren hoe je je motor beter kan beheersen en hoe je je rijstijl steeds verder kan verbeteren. De cursussen van Circuitschool.nl zijn opgedeeld in verschillende niveaus zodat ieder zich gemakkelijk zal voelen tijdens de cursus!

Ben je al meer ervaren dan is het natuurlijk leuk om vrij te kunnen rijden. Op een circuitdag worden er verschillende sessies over de hele dag gereden. Naast deze cursussen organiseert Circuitschool.nl verschillende wedstrijden in allerlei varianten zoals Endurance – of Sprintwedstrijden.

Circuitschool.nl ziet u graag bij een van haar evenementen op de prachtige circuits! Kijk snel bij de cursussenvrij rijden dagen of wedstrijden en schrijf je direct in. Inschrijven gaat makkelijk en snel! Je kunt veilig afrekenen met de bekende online betaalmethoden!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met Circuitschool.nl op!Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App