De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Consolidated Motor Spares Netherlands (CMSNL).

Uitgebreid assortiment onderdelen bij CMSNL
Vanaf 1996 levert Classic Motor Supplies reserveonderdelen voor klassieke motorfietsen. Later heeft het in Lelystad gevestigde bedrijf haar assortiment uitgebreid en is men begonnen met het aanbieden van onderdelen voor eigentijdse modellen.

Op het moment dat het assortiment werd uitgebreidt werd ook de naam van de onderneming veranderd in Consolidated Motor Parts (CMS). Of u nu op zoek bent naar CMS Lelystad, CMSL of CMSNL, er is maar één bedrijf dat u tegenkomt – Consolidated Motor Spares Netherlands.

CMS is gevestigd in Lelystad en beschikt over circa 11.000 m2 magazijnopslag. In de onlinewinkel vindt u onderdelen voor klassieke modellen vanaf het bouwjaar 1959. Dus ongeacht welke reserveonderdelen u zoekt, blijf er zeker van dat u deze via www.cmsnl.com kunt vinden.

Wat maakt CMSNL beter dan welke andere online onderdelenleverancier dan ook?
Nou, de toewijding aan kwaliteit en gemak onderscheidt CMSNL. Er staat een een team van experts klaar om de klanten te helpen de juiste reserveonderdelen te vinden. Als u een idee wilt krijgen over de werkwijze van CMSNL bekijk dan onderstaande video. De rondleiding geeft u een exact beeld van hoe men bij CMSNL werkt.


Meer info:

Consolidated Motor Spares Netherlands

  • Artemisweg 245
  • 8239DD Lelystad
  • The Netherlands
  • Tel +31 (0) 320-265120
  • Fax +31 (0) 320-268496
  • Web www.cmsnl.com