Racesport.nl partner van de week: De Wit Hekwerken

251
de-wit-hekwerken

In de rustige wintermaanden zonder races zetten we als Racesport.nl redactie wekelijks een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: De Wit Hekwerken.

De Wit Hekwerken
De Wit Hekwerken is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de hekwerkwereld. De Wit Hekwerken BV werkt voor bedrijven en instellingen, overheidsinstanties, kinderdagverblijven, scholen, (sport)verenigingen, maar zeer zeker ook voor de particulier.

De Wit Hekwerken onderscheidt zich
Doordat men al haar hekwerken produceert, en deze door gekwalificeerde hekwerkmonteurs gemonteerd worden, kan men u een scherpe prijs bieden, maar ook de hoogste kwaliteit garanderen. Hierdoor is men zowel met de productie als de montage direct betrokken. En daardoor onderscheid de Wit Hekwerken zich van andere hekwerkbedrijven. Maar het draait niet alleen om het uiteindelijke resultaat, ook de weg daar naar toe is zeer belangrijk. De kracht ligt dan ook bij het zeer klantvriendelijke personeel die echt de tijd voor u neemt. Hierdoor heeft De Wit Hekwerken een zeer grote klantenkring opgebouwd, waar men als de Wit Hekwerken erg trots op is.

De Wit Hekwerken benadrukt dat een hekwerk nog altijd een kwaliteitsproduct is, wat door middel van vakmanschap en door professionals vervaardigd en geplaatst moet worden om u de kwaliteit te garanderen die u moet kunnen verwachten van een hekwerk.

De Wit Hekwerken

Hekwerk showtuin van 1500m2!
In Dodewaard heeft De Wit Hekwerken een prachtige showtuin van 1500 m2 die altijd geopend is en ‘s avonds goed verlicht is. Staat u hekwerk er niet tussen? Geen probleem, eigen ontwerpen of ideeën zijn altijd welkom. Voor de Wit Hekwerk is de klant koning.

Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken

  • Kosteloze opmeting van uw tuin of perceel waardoor al onze sierhekken exact op maat gemaakt worden;
  • Wij fabriceren en monteren hekwerken in eigen beheer, dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Uitgebreid assortiment;
  • 1500m2 showtuin;
  • Alle ervaring om u van dienst te zijn.

Meer info: www.dewithekwerk.nl