De Racesport.nl redactie brengt dagelijks het laatste en actuele wegracenieuws, nieuws dat gratis te lezen is via de snelste motorsportwebsite van Nederland. Dit zou natuurlijk niet kunnen zonder de steun van een groot aantal partners. Wij stellen jullie dan ook graag wekelijks één van onze partners voor in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Deze week: Gebben Motoren.

Gebben Motoren is een begrip op het gebied van de in- en verkoop van motoren. Is de grootste en meest toonaangevende Yamaha dealer van Nederland en in- en verkoopt ook alle andere merken zoals o.a.: Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW, Ducati, Aprilia, KTM, Polaris, Beta, Husqvarna, Gas-Gas, Moto-Guzzi, Harley-Davidson en Triumph.

Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht
Al drie generaties lang is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht is voor Gebben Motoren vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Men heeft dan ook een grote trouwe klantenkring in heel Nederland en ver daarbuiten.

Gebben Motoren heeft rijke historie, al drie generaties lang

Hendrik Gebben pionier
De historie van Gebben Motoren gaat terug tot 1936. Oprichter en pionier Henk Gebben startte in Rouveen en later in Staphorst met de motorzaak ‘De Driekleur’. Het bescheiden bedrijfje groeide in korte tijd uit tot één van de grootste en bekendste motorzaken van Nederland.

André Gebben visionair
In 1964 kwam André Gebben bij zijn vader in de zaak, hij ontpopte zich als een rasondernemer, onder zijn leiding maakte de zaak een expansieve groei door. Hij specialiseerde zich in de verkoop van crossmotoren, om al snel tot één van de grootste dealers van crossmotoren in de Benelux gerekend te kunnen worden. André Gebben bracht als crosser vele bezoeken aan Amerika. Hij deed daar ideeën op en bouwde daar een interessant zakelijk netwerk op in de motorbranche. Dit resulteerde in een succesvolle import van road bikes.

Emile Gebben dynamisch
In 1995 treedt ook derde generatie, de dynamische Emile Gebben, in de zaak. Die in Amerika de International BBA studies afrondt. Ook hij heeft het motorcrossen in zijn DNA en is tot 2004 actief in de cross en grasbaan. Hij houdt zich voornamelijk bezig met alles wat met de afdeling crossmotoren en quads te maken heeft. Emile zet samen met André de grote lijnen uit binnen Gebben Motoren en leidt een groothandel van in- en verkoop van motoren.

De showroom in Rogat is ‘the place tot be’ voor elke motorrijder.

Gebben Motoren

  • Industrieweg 25
  • 7949 AJ Rogat (Meppel)
  • Telefoon: +31 (0) 522 – 443 820
  • Web: www.gebbenmotoren.nl