Racesport.nl partner van de week: Ikwilvanmijnmotoraf.nl

401
ikwilvanmijnmotoraf-nl

Als Racesport.nl redactie zetten we regelmatig een Racesport.nl partner in de spotlights in de rubriek Racesport.nl partner van de week. Zonder deze partners zou het voor ons namelijk niet mogelijk zijn om jullie dagelijks op de hoogte te van het laatste nieuws uit onze allen zo geliefde wegracesport. Deze week: Ikwilvanmijnmotoraf.nl.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl
Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl maakt men het voor verkopers zo gemakkelijk mogelijk om een motor te verkopen. Men helpt particulieren bij de verkoop van hun gebruikte motor. Gemak en veiligheid staan bij ikwilvanmijnmotoraf.nl voorop. Vraag en aanbod komen samen, waarbij men alle partijen de best mogelijke service zal geven. Bij ikwilvanmijnmotoraf.nl adviseren, ondersteunen en bemiddelt men bij de verkoop van een motor.

De oprichting van ikwilvanmijnmotoraf.nl
Kerim Gilbers is al van kinds af aan gefascineerd door motoren. Zijn passie ontstond op zijn twaalfde, toen hij in een motorblad een foto van een Cagiva Mito zag. Die heeft hij uitgeknipt en jarenlang in zijn portemonnee bij zich gedragen. Toen hij oud genoeg was kocht Kerim een Suzuki TSX. Daarna volgden de motoren vanzelf en ja, inmiddels hoort ook een Cagiva Mito tot de collectie.

Kerim merkte dat het best lastig was om zelf een motor te verkopen. Een advertentie opstellen en onderhandelen ziet niet iedereen zitten. Veel mensen kijken al op tegen het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Je weet nooit met welke bedoelingen iemand komt en of diegene daadwerkelijk langskomt. Met die gedachte heeft Kerim in 2013 ikwilvanmijnmotoraf.nl opgericht. Men biedt particulieren aan de ene kant en dealers aan de andere kant hulp bij de verkoop en inkoop. Steeds meer mensen vinden de weg naar de website, waar je gratis en zonder verplichtingen je motor kunt verkopen.

Ikwilvanmijnmotoraf.nl maakt deel uit van Motordealerdirect, de overkoepelende organisatie waar je onder andere ook je trike, scooter, quad en brommer kunt verkopen. Vanwege het succes van de formule heeft ikwilvanmijnmotoraf.nl de dienstverlening van ikwilvanmijnmotoraf.nl ook naar België en Duitsland uitgebreid.

Het team
Het team van ikwilvanmijnmotoraf.nl bestaat uit gepassioneerde medewerkers. We zijn allemaal ergens een keer aangestoken met het ‘motorvirus’. Men streeft altijd naar de maximale klantbeleving. Men weet namelijk hoe lastig het kan zijn om zelf een motor te verkopen.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de medewerkers.

Bereikbaarheid: Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
 Op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00 uur.


Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter